Antalya Aksu Çalkaya kentsel dönüşüm projesi!
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Antalya Aksu Çalkaya kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Antalya'nın Çalkaya bölgesinde gerçekleştirilecek olan Antalya Aksu Çalkaya kentsel dönüşüm projesi amacı tapularda ki şerhleri kaldırmaya yönelik olan bir kentsel dönüşüm çalışmasıdır. Antalya’nın en değerli alanlarından bir tanesi olması hedeflenen Aksu Çalkaya kentsel dönüşüm kapsamında 11726 parsel üzerinde yaklaşık 30 bin vatandaşın tapularındaki şerhlerin kaldırılacak.

Antalya kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Çalkaya’da vatandaşın kent yaşamında ihtiyacı doğrultusunda sosyal donatı alanları başta olmak üzere, eğitim kurumları, resmi kurumlar, parklar, çocuk oyun bahçeleri, kapalı spor salonları gibi alanlar oluşturularak bu bölge yeni bir yaşam alanına dönüştürülecek.

Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar Kurulu tarafından daha önce imzalanan Çalkaya kentsel dönüşüm proje alanları ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalamasının ardından Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda Çalkaya'da imar çalışmaları başladı.

Antalya Aksu Çalkaya kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan Tunçbilek 5 yıl önce

bende ev almak istiyorum ne zaman başvuru tarihi

banner182

banner181