Antalya Balbey'de kentsel dönüşüm 2017 yılında başlayacak!
Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubu, gerçekleştirdiği toplantıda tarihi Balbey Mahallesi'ni görüştü. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Süleyman Kocabaş, proje çalışmalarında gelinen son aşamayla ilgili kapsamlı bir sunum yaptı.

UYGULAMA HAZİRANDA
Kocabaş, söz konusu bölgede vatandaşlardan gelen öneri ve taleplerin değerlendirildiği bir irtibat bürosu açtıklarını ve proje çalışmalarının da aralıksız sürdürülmekte olduğunu belirterek, inşaat ve düzenlemelere yönelik uygulama tarihini ise Haziran 2017 olarak belirlediklerini söyledi. Kocabaş, geçtiğimiz yıllarda uygulanan ancak mülkiyetler konusunda önemli sıkıntılara neden olan 18 uygulamasının yeniden gözden geçirileceğini ifade ederek, "Kısa sürede çok önemli bir mesafe aldık. Bölgedeki sorunu, 5366 Sayılı Kentsel Yenileme Alanı Yasası çerçevesinde çözümlemeye çalışıyoruz" dedi.

Habertürk Akdeniz Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181