Antalya Finike'de kentsel dönüşüm başlıyor!
Finike Sahilkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Bakanlar Kurulu kararıyla hayata geçiyor. Finike Sahilkent Mahallesindeki 700 dekar alanı içine alan proje, hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından kentsel dönüşüm ve gelişim projesine giriyor. Daha çok sera ve tarım arazisi olarak kullanılan araziler projeyle birlikte gelişerek bölgeye önemli bir katma değer sağlayacak.

Sağlam ve sağlıklı konut alanları, ticaret alanları ve her türlü sosyal alanı içine alacak proje ile Finike'nin çehresi değişecek. Ankara'da özellikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun büyük çabalarıyla gerçekleşen görüşmelerin ardından bölgenin kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi en uygun çözüm olarak kabul edildi ve Bakanlar Kurulunun da imzaları tamamlamasıyla proje resmi gazeteye yayımlanmak üzere gönderildi. 

Akdeniz Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181