Antalya Kepez Gülveren kentsel dönüşüm projesinin süreci anlatıldı!
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yeni seçilen AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı yönetimine anlattı.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yeni seçilen AK Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş ile yönetimine bütün ayrıntılarıyla anlatıp, istişareye sundu. Geçen pazar yapılan kongreyle yönetimi yenilenen teşkilattaki ilk grup toplantısında kentsel dönüşüm projesini masaya yatıran Başkan Tütüncü, bugüne kadar yapılanları, mevcut durumu ve bundan sonraki süreci anlattı.
 
Tam kadro bilgilendirme

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur, meclis üyeleri ve bürokratların yer aldığı toplantıda, Gülveren Mahallesi’nin haritası ve yapılan işlemler yansıda gösterildi. Başkan Yardımcısı Sağdur’un tüm ayrıntıları dile getirmesinin ardından, ihale süreci gibi konular meclis üyeleri ve partililerin önerisine sunuldu.

Taş, teşekkür etti
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Taş, birlik beraberlik içinde alınan kararların Kepez’e hayırlı olacağını söyledi. Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi üzerine müzakere edip karara bağlamak için bir arada olduklarını belirten Taş, kongredeki destek için de teşekkür etti. 
 
Tütüncü süreci anlattı
Kongre sonrası partide yapılan ilk grup toplantısında yeni sürecin Kepez’e hayır getirmesi dileğini yineleyen Tütüncü, beraberliğin bereketli çalışmaları sonuçladığını söyledi. Kolay geçmeyen Gülveren Mahallesi konusunda zamana karşı ciddi yarış içinde olduklarını vurgulayan Tütüncü, süreci şöyle anlattı; “2014 yılının Temmuz ayından itibaren üzerinde durduğumuz, ilçenin batı mahallelerinde en çok Arap saçına dönük yeri Gülverendi. Minicik alanda hak sahiplerine tapu vermek gerekiyordu. Belediyenin kıymetli arazisi ve hazine arazisi üzerine işgal vardı. Bu arazilerde vatandaşın tapu beklentisi var. Onların küçük arsa haklarını kıymetlendirerek kentsel dönüşüm yapalım mı diye istişare etmiştik. Bu zaman zarfında çalışmalarımız devam etti. Bürokrasi üzerimize çok geldi ve bitiremeyeceğim için endişe ettik. Birlikte karar vermiştik bu işi yapmaya ve karar verdiğimiz şekliyle meclis kararı almıştık. Şimdi ihale aşamasına geldik.”
 
Süreç şeffaf olacak
Üzerinde siyaset üretebilecek her konuda parti grubunu bilgilendirme gayretinde olduğunu hatırlatan Tütüncü, her şeyden önce ilçe teşkilatı ve belediye meclisi üyelerinin bilgi sahibi olması gerektiğini söyledi. İhaleye çıkılacak yöntemleri ve ihale sürecini burada anlatacaklarını belirten Tütüncü, bu sürecin de son derece şeffaf ve göz önünde olacağını söyledi. Spekülasyon edilebilecek konuların her aşamasını her şekilde paylaşmak gerektiğini ifade eden Tütüncü, “Herkes bilgi sahibi olmalı. Bunu ahaliye anlatma konusunda partililerimiz de avantajlı olmalı. Hiçbir teşkilat mensubu arkadaşım ‘burada neler oluyor bilmiyoruz’ demesin !” diye konuştu. 

Toplantının ardından Tütüncü ile meclis üyeleri, AK Parti Kepez İlçe başkanlığına seçilen Taş’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181