'Antalya Kepez kentsel dönüşümde kat artışı yapılmalı!'
Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, kentsel dönüşüme girecek binalarda kat artışı yapılmasını talep etti. Akbıyık, "Kat artışı yapalım, müteahhit hissesini oradan alsın. Devletimiz ruhsatta ve iskanda sağladığı desteği, kat artışında da sağlasın" dedi.

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, TRT Antalya Radyosu' nda yayınlanan Akdeniz' in Sesi programına konuk oldu. Gülgün Çimen' in sorularını cevaplayan Akbıyık, Antalya' da kentsel dönüşüm noktasında vatandaşlara devletin destek vermesini istedi. Kentsel dönüşüme girecek binalarda kat artışı yapılmasını talep eden KEMDER Başkanı Akbıyık, "Kat artışı yapalım, müteahhit hissesini oradan alsın. Devletimiz ruhsatta ve iskanda sağladığı desteği, kat artışında da sağlasın" dedi.

'RUHSATLI AMA İSKANSIZ'
KEMDER' den verilen bilgiye göre, Antalya' da çoğu ruhsatlı binanın iskanı olmadığını belirten Akbıyık, bu binaların bir an önce kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini söyledi. Vatandaşlara da seslenen Akbıyık,' Evlerinizin sağlam olup olmadığının tespitini yaptırın, sağlamsa oturma izni alın" diye konuştu.

EV ALACAKLAR DİKKAT! FIRSATI KAÇIRMAYIN
Ev alacak vatandaşlara ' hiç tereddüt etmeden ev alın' önerisinde bulunan Akbıyık, bina fiyatlarının artacağını söyledi. Bankaların önceden ev fiyatının yüzde 75'i oranında kredi verdiğini, şuan ise bu oranın yüzde 80, kredi faiz oranlarının ise yüzde 1' in altında olduğunu hatırlatan Akbıyık, fiyatlar artmadan vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Akdeniz Gerçek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181