Antalya Kepez-Santral kentsel dönüşüm projesine 19 bini aşkın talep geldi!
Sur Yapı, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini satışa çıkarmayı hazırlanıyor. Kepez-Santral bölgesinde gerçekleşecek projeyle, Antalya'da yepyeni bir şehir kurulacak. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek yaklaşık 19 bin konut için devam eden ön talep sürecine hem Türkiye'den hem yurtdışından yoğun ilgi var. Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener, yatırım değeri 8 milyar TL'yi bulan, 8 yıl boyunca yıllık 5 bin kişiye istihdam sağlayacak projenin son durumuyla ilgili bilgi verdi. Barış Ekener, Sur Yapı Antalya projesinin Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacağım söyledi.

8 YILDA TAMAMLANACAK
Ekener, "Henüz tanıtım kam panyasına başlamamamıza rağmen yoğun bir taleple karşılaştık. 69 ilden ta lep aldı. Ön talep sayısı şimdiden 19 bini geçti. Projenin 8 yılda tamam lanmasını öngörüyoruz" diye konuştu.

9 ülkeden istek var
Ekiner, "Yabancıya konut satışında ilk 9 ayda geçen yıla kıyasla yüzde 15 artış yaşandı. Yabancıya konut satışında İstanbul'un ardından Antalya ikinci sırada yer aldı. Antalya'da yerleşik 15 binin üzerinde Rus vatandaşı yaşıyor. Antalya'da yerleşik yaşayan Ruslardan da projeye ilgi olacağını düşünüyoruz. Şuana kadar 9 farklı ülkeden ön talep aldık" açıklaması yaptı.

Yurtdışından BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 
Turizmin yıldızı Antalya'nın, Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerdeki gurbetçilerin de ilgi odağında olduğunu aktaran Ekener "Proje, Türkiye'deki ikinci evini Antalya'dan alma hayali kuran gurbetçilerimiz için de fırsat olacak. Onlar için Antalya en gözde şehirlerden birisi. Projeyi yurtdışında duyanların talepleri de artmaya başladı. Şu anda projeye gösterilen ilgi sonrasında 19 binnin üzerinde talep toplandı" açıklamaları yaptı.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selçuk yılmaz 6 yıl önce

3+1 daire fiyatı öğrenmek isterım ayrıca ödeme koşulları tel 0530 767 55 28

banner182

banner181