Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat süreci yakında başlıyor!
Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE İNŞAAT tarafından yürütülen, yeni nesil kentleşmenin en güzel örneği olan Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor. Bölgenin değerine değer katacak dev proje artık inşaat için gün sayıyor. İnşaat alanında çalışacak personel için şantiye alanına konteynırlar yerleştirilirken, sosyal tesisler oluşturuluyor.

PROJE ALANINA ÇİT VE PANO
Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli alan ilan edilen bölgenin çevresi de inşaat öncesi pano ve çitlerle çevreleniyor. Proje alanı çevresi yaklaşık 5 bin metre uzunluğunda çit ve pano ile kaplanıyor. Ormana bakan kısım çitle çevrilirken, Antalya Bulvarı’na cephe olan kısım panolarla kaplanıyor. Proje detaylarının yer alacağı görsel panoların yapımı kısa sürede tamamlanacak. 

SORUNSUZ ALT YAPI
ASAT tarafından gerçekleştirilen projenin alt yapı imalatları da büyük bir hızla tamamlanıyor. Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan proje, alt yapı çalışmaları ile de Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. İlk defa bu kadar büyük çaplı bir yerleşim yeri projesinde binalardan önce alt yapı yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181