Kepez Santral kentsel dönüşümde son durum!
Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan Kepez Santral kentsel dönüşümde son durum detayları belli oldu.

19 bin konutun inşa edildiği Kepez Santral kentsel dönüşümde son durum bilgisine göre proje kapsamında 3 bin 200 hak sahibine verilecek daireler kura ile belirlendi. Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm 1. etap kapsamında 5073 adet hak sahibi konutu, 1344 adet yüklenici konutu olmak üzere toplam 6417 adet konutun yapımına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede meydanlar, göletleri müzeler, yeşsur il alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane ve pazar alanları yer alacak.

Toplam 261 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın planlandığı projede Ekim 2019'da inşa edilen bu konutların iskân alımlarının gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kepez Santral kentsel dönüşümde son durum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181