Antalya Döşemealtı konut projeleri!
Antalya Döşemealtı konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. TÜİK tarafından her ay düzenli olarak açıklanan konut satış istatistiklerine göre Ağustos 2018 döneminde Antalya'da 4 bin 575 konut satıldı.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında azalarak 105 bin 154 oldu. Antalya Ağustos ayında %4,4 pay ile dördüncü sırada yer aldı.

İşte Antalya Döşemealtı konut projeleri listesi;

​Vali Konakları 2
Daire, villa, dükkandan oluşan Vali Konakları 2 projesinde konutların büyüklükleri 102 ila 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 125 bin metrekare arazi alanı üzerinde yer alan proje 420 konut 30 dükkandan oluşuyor. Her villaya ait 2 araçlık otopark imkanının yer aldığı projede 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 5+2 dubleks ve 6+2 villa seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, sauna, fitness, squash, kafeterya imkanı bulunuyor. Vali Konakları 2 fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Palm City Modern
Gencer Group tarafından inşa edilen projede daireler 3+1 şeklinde brüt 186 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Antalya Döşemealtı’nda yükselen Palm City Modern projesi 63 bin 600 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 178 adet daireden oluşan projede yürüyüş yolları, yüzme havuzu, tenis kortu, fitness salonu, otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Palm City Modern fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Tepe Şehir Konutları
2+1 daireleri 118 metrekare, 3+1 daireleri ise 141 metrekare büyüklüğe sahip olan Tepe Şehir Konutları Antalya'da 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Kent İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Şehir Konutları Antalya'da çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık fitness alanı, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Tepe Şehir Konutları Antalya teslim tarihi ve fiyatları tıklayınız.

Antalya Döşemealtı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181