Antalya Kepez konut projeleri!
Antalya Kepez konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. TÜİK tarafından her ay düzenli olarak açıklanan konut satış istatistiklerine göre Ağustos 2018 döneminde Antalya'da 4 bin 575 konut satıldı.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında azalarak 105 bin 154 oldu. Antalya Ağustos ayında %4,4 pay ile dördüncü sırada yer aldı.

İşte Antalya Kepez konut projeleri listesi;

​Sur Yapı Antalya
Yaklaşık 19 bin konuttan oluşacak olan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları yer alacak. Antalya Kepez Santral kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen proje etap etap hayata geçiriliyor. Sur Yapı imzası ile Antalya Kepez'de inşa edilen projenin toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacağı düşünülüyor.Sur Yapı Antalya teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Note 27 Elegance
32 bin 27 metrekare inşaat alanına sahip olan Note 27 Elegance projesinde 252 daire yer alıyor. 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleri ile tasarlanıyor. 6 bloğun yükseldiği Note 27 Elegance projesinin 5 bin 500 metrekaresi yeşil ve sosyal alana ayrılıyor. Note 27 Elegance fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Taç Premium Antalya
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı Taç Premium Antalya projesinde dairelerin büyüklükleri 60 ila 160 metrekare arasında değişim gösteriyor. 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede çocuk oyun alanları, fitness salonu, spa, hamam, sauna, yüzme havuzu, kapalı ve açık otopark bulunacak. Taç Premium fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Gold Residence Emek projesi
Sosyal tesis, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı ve saunanın yanı sıra avm gibi sosyal imkanların bulunduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor. EKŞ Holding imzası karma konseptiyle inşa edilen Gold Residence Emek projesinde dairelerin büyüklükleri 87 metrekare ila 250 metrekare arasında değişim gösteriyor. Gold Residence Emek projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​İltemir Residence
Antalya'nın Kepez ilçesinde 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İltemir Residence Antalya projesinde dairelerin büyüklükleri 165 ila 300 metrekare arasında değişiyor. 3+1 daireleri 165 metrekare, 5+2 daireleri 300 metrekare büyüklüğe sahip olan proje ​İsmail İltemir İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 5+2 ve 3+1 daire tiplerinin planlandığı İsmail İltemir Residence Antalya projesinde aquaparklı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık ve kapalı otoparkı bulunuyor. İltemir Residence projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Antalya Kepez konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181