Antalya konut projeleri 2018!
Turizmin merkezi olarak bilinen Antalya konut projeleri 2018 listesini sizler için araştırdık. Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesi ile dikkat çeken Antalya konut projeleri 2018 çalışmaları devam ediyor. Aralık ayı konut satışında 4. sırada yer alan Antalya konut projeleri 2018 satışları sürüyor. İşte Antalya konut projeleri 2018

Sur Yapı Antalya projesi
Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesi toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak. 1 milyon 300 bin metrekare proje alanında hayata geçirilecek olan Sur Yapı Antalya projesinde yaklaşık 19 bin konutun bulunacak. Sur Yapı Antalya projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İltemir Residence
Antalya'nın Kepez ilçesinde konumlandırılan İltemir Residence projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3+1 daireleri 165 metrekare, 5+2 daireleri 300 metrekare büyüklüğe sahip olan İltemir Residence projesinde 5+2 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. İltemir Residence teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Marina Premium Villas projesi
28 villadan oluşan Marina Premium Villas projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Villaları 7+1 seçeneğiyle tasarlanan ​Marina Premium Villas projesinde villaların net büyüklüğü ise 470 metrekare olarak bulunuyor. Marina Premium Villas projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sunis Residence
152 konut olarak tasarlanan Sunis Residence projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları, akıllı ev sistemi, depo ve diğer ticari hizmet alanları yer alıyor. Sunis Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eco Marine
1+1, 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi seçeneklerinin tasarlandığı Eco Marine projesi 11 bin 700 metrekare arsa alanına sahip. Oxo Yapı imzası ile hayata geçirilen Eco Marine projesi 5 blok ve 100 konuttan oluşuyor. Eco Marine daire fiyatları ve teslim tarihi tıklayınız.

Antalya konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181