Antalya konut projeleri 2019!
Antalya konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Antalya'da birçok yerinde yer alan Antalya 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Antalya inşaat projeleri 2019 listesi;

Sur Cadde Antalya
Antalya konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan Sur Cadde Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak. 1+1 ve 2+1 dairelerin planlandığı projede hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrıldı. Sur Cadde teslim tarihi için tıklayınız.

​Seleksan Loft
Antalya Kepez'de 4500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Seleksan Loft projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 , 5+1 dubleks daire tipleri planlanıyor. 4 blok olarak hayata geçirilen projede konutların büyüklükleri 50 ila 380 metrekare arasında değişim gösteriyor. Seleksan Loft teslim tarihi için tıklayınız.

​Rengi Antalya
426 daireden oluşan Rengi Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler planlanıyor. 16 katlı 8 bloğun yükseldiği Karaaslan İnşaat Döşemealtı projesinde dairelerin büyüklükleri 83 ila 144 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Rengi Antalya teslim tarihi için tıklayınız.

Antalya konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Antalya ev projeleri 2019 ve Antalya yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181