Antalya Konyaaltı konut projeleri!
Antalya Konyaaltı konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında azalarak 105 bin 154 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 15.262 konut satışı ve %14,5 ile en yüksek paya  sahip oldu. Satış sayılarına göre 4 bin 575 konut satışı ve %4,4 pay ile Antalya dördüncü sırada yer aldı.

İşte Antalya Konyaaltı konut projeleri listesi;

​Seatown Antalya
2 bin 700 metrekere alan üzerinde yükselen proje Konyaaltı sahilinin Boğaçayı ile birleştiği lokasyonda bulunuyor. 3 katlı olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, dubleks 4+1 daireler planlanıyor. Toplam 24 daireden oluşan Seatown Antalya projesinde fitness salonu , toplantı salonu, yürüyüş yolları, açık havuz ve kapalı otopark bulunuyor. Seatown Antalya nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Marina Premium Villas projesi
Villaları 7+1 seçeneğiyle tasarlanan Marina Premium Villas projesi ARG Group imzasıyla hayata geçiriliyor. 2 araçlık otopark, çatı katında jakuzi ve sauna, zemin katta yardımcı odası, hobi odası, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, akıllı ev sisteminin yer aldığı Marina Premium Villas projesinde ayrıca otoparktan daire içlerine asansör ile geçiş imkanı da bulunuyor. Marina Premium Villas projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sunis Residence
6 bin 527 metrekare büyüklüğünde peyzaj alanının planandığı Sunis Residence Turaçlar Group imzasıyla hayata geçiriliyor. Daire büyüklükleri 100 ila 800 metrekare arasında değişen Sunis Residence projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları, akıllı ev sistemi yer alıyor. Sunis Residence nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Antalya Konyaaltı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181