Antalya Panorama Evleri'nde teslimler başladı!
Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve dünyanın farklı ülkelerinde uluslararası marka projelere imza atan Ulu İnşaat Şirketler Grubu Antalya'nın marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Antalya Masa Dağı'nda Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Evleri 1, bugün (21 Ocak Pazar) anahtar teslim töreni ile ev sahiplerine evlerini teslim ediyor. Şehri tüm güzellikleriyle bir ucundan diğer ucuna kadar panoramik bir bakış açısıyla izleyen Panorama Evleri, temiz havası ve doğal güzelliklerinin yanında sunduğu avantajlarla da hayalleri gerçekleştiriyor.

Aidatsız site özelliği
Projenin ev sahiplerine sunmuş olduğu site içinde yer alan fitness, sauna, havuz, kafeterya, barbekü alam ve çocuk oyun alanları ile şehrin içinde mutlu ve konforlu bir yaşam alam sunuyor. Aidatsız site özelliği, 5 Yıl kira garantisi, 5 yıl teknik destek, site içi kreş ve 24 aya yüzde 0.60 aya 0.59,120 aya 0.78 ve 240 aya 0.99 faiz oranlarındaki kredi imkanı ile Masa Dağı'nm değil Antalya'nın gözde projelerinden biri haline gelen Panorama Evleri l'in son 15 dairesi, sahiplerini bekliyor.

Milliyet Akdeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181