Antalya satılık konut projeleri!
Aralık 2017'de 5 bin 894 konutun satıldığı Antalya satılık konut projeleri listesini sizler için araştırdık. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken Antalya satılık konut projeleri yatırımcının beğenisine sunuluyor. İşte Antalya satılık konut projeleri

İltemir Residence
İltemir Residence projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. İltemir Residence projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3+1 daireleri 165 metrekare, 5+2 daireleri 300 metrekare büyüklüğe sahip olan İltemir Residence projesinde 5+2 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. İltemir Residence teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Marina Premium Villas projesi
Marina Premium Villas projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. Marina Premium Villas projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Villaları 7+1 seçeneğiyle tasarlanan ​Marina Premium Villas projesinde villaların net büyüklüğü ise 470 metrekare olarak bulunuyor. Marina Premium Villas projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eco Marine
11 bin 700 metrekare arsa alanına sahip olan Eco Marine projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi seçeneklerinin tasarlandığı Eco Marine projesi 5 blok ve 100 konuttan oluşuyor. Eco Marine daire fiyatları ve teslim tarihi tıklayınız.

Deluxe Antalya
Deluxe Antalya projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Deluxe Antalya projesinde 2+1 loft daireler brüt 142 metrekare büyüklüğe,  2+1'ler brüt 112 metrekare büyüklüğe, 3+1'ler brüt 158 metrekare büyüklüğe, 4+1 loft daireler brüt 187 metrekare büyüklüğe ve 4+1'ler ise brüt 193 metrekare büyüklüğe sahip. Deluxe Antalya teslim tarihi için tıklayınız.

Tepe Şehir Konutları Antalya
Tepe Şehir Konutları Antalya projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1 daireleri 118 metrekare, 3+1 daireleri ise 141 metrekare büyüklüğe sahip olan Tepe Şehir Konutları Antalya'da 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Tepe Şehir Konutları Antalya teslim tarihi için tıklayınız.

Antalya satılık konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181