Döşemealtı'na yeni proje; Vali Konakları 2
420 konut 30 dükkandan oluşan Vali Konakları 2 Antalya Döşemealtı'nda yer alıyor.

125 bin metrekare arazi alanı üzerinde yer alan Vali Konakları 2 projesinde 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 5+2 dubleks ve 6+2 villa seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Pal City Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen projede konutların büyüklükleri 102 ila 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daire, villa, dükkandan oluşan projede her villaya ait 2 araçlık otopark bulunuyor.Ayrıca projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, sauna, fitness, squash, kafeterya imkanı bulunuyor. 

Vali Konakları 2 projesinde 3+1 dairelerde 1 blokta her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 daire bulunmaktadır. 3+1 bloklarda 6 daire için 10 araçlık otopark bulunuyor. Yine 2+1 dairelerde ise 1 blokta, her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 daire bulunuyor. 2+1 bloklarda 6 daire için 8 araçlık otopark bulunuyor. Ayrıca site ortak alanında bulunan marketin kendine ait market otoparkı yer alıyor. 

Vali Konakları 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Vali Konakları 2 teslim tarihi için tıklayınız.
 
Vali Konakları 2 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181