Eco Marine projesi nerede? İşte lokasyonu!
Antalya Alanya ilçesi Kargacık'ta hayata geçirilen Eco Marine projesi Gazipaşa Havaalanı'na 15 dakika mesafede bulunuyor.



Eco Marine projesi oldukça geniş sosyal donatı alanlarına sahip, projede şunlar yer alıyor; açık ve kapalı havuzlar, sauna ve buhar odası, türk hamamı ve masaj odası, fitness salonu, cep sineması, bilardo, masa tenisi, air hockey, çocuk oyun kulübü, müzik odaları, vitamin bar, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, playstation oyun salonu, güvenlik sistemi, özel kapalı otopark, restaurant & cafe alanı.

Oxo yapı imzasıyla yükselen Eco Marine projesi 11 bin 700 metrekare arsa üzerinde 5 blok, 100 daireden oluşuyor. Eco Marine projesinde 120 metrekarelik 2+1 dairelerden 20 adet, 70 metrekarelik 1+1 dairelerden 35 adet, 179 ila 240 metrekarelik 2+1 ve 3+1 bahçe dublekslerinden 20 adet ve 147,5 ila 280 metrekarelik 2+1 ve 3+1 çatı dublekslerinden ise 25 adet bulunuyor. Eco Marine projesinde dairelerin büyüklükleri 70 ila 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Eco marine projesi teslim ? tıklayınız.

Eco marine projesi fiyat bilgisi ? tıklayınız.

Eco marine projesi iletişim!

Web: www.oxoconstruction.com


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181