Eco Marine projesi Oxo Yapı imzasıyla yükseliyor!
Antalya Alanya'da hayata geçirilen Eco Marine projesi Oxo Yapı imzasıyla yükseliyor.

5 blok, 100 daireden oluşan Eco Marine projesi 11 bin 700 metrekare arsa alanına sahip. 1+1, 2+1,3+1 tipli dairelerden oluşan Eco Marine projesinde dairelerin büyüklükleri 70 - 280 metrekare arasında değişiyor. Eco Marine projesinde 120 metrekarelik 2+1 dairelerden 20 adet, 70 metrekarelik 1+1 dairelerden 35 adet, 179 ila 240 metrekarelik 2+1 ve 3+1 bahçe dublekslerinden 20 adet ve 147,5 ila 280 metrekarelik 2+1 ve 3+1 çatı dublekslerinden ise 25 adet bulunuyor.

Eco Marine projesi sosyal donatı alanları arasında şunlar yer alıyor; açık ve kapalı havuzlar, sauna ve buhar odası, türk hamamı ve masaj odası, fitness salonu, cep sineması, bilardo, masa tenisi, air hockey, çocuk oyun kulübü, müzik odaları, vitamin bar, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, playstation oyun salonu, güvenlik sistemi, özel kapalı otopark, restaurant & cafe alanı.


Eco marine projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Eco marine projesi nerede ? tıklayınız.

Eco marine projesi fiyat bilgisi için tıklayınız.

Eco Marine iletişim!

Web: www.oxoconstruction.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181