Eroğlu'ndan Kartal, Güneşli ve Antalya'ya yeni projeler!
Eroğlu Gayrimenkul'un 800 milyon dolarlık Skyland İstanbul projesinde inşaat sürüyor. 3 bloklu projede en yüksek kulenin yüksekliği 293 metre olacak. Proje, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor. İnşaat, 2017'nin başında bitecek. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul rezidanslarına 165 bin, ofislerine ise 249 bin lira peşinatla sahip olunacağını söyledi. Eroğlu, "Yüzde 65'i satılan konutların metrekaresi 10 bin 500 ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor. Yüzde 40'ı satılan ofislerin metrekaresi ise 10 bin ile 11 bin 500 lira arasında" dedi. Projeden hiç peşinatsız yüzde 0.69 faiz oranıyla ev almak mümkün. Seyrantepe'nin İstanbul'un yeni cazibe merkezi olacağına vurgu yapan Eroğlu, "Bölge; İstanbul'un zirvesi haline gelecek. Skyland İstanbul'la bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını karşıladık" dedi. Skyland İstanbul'un TEM otoyoluna direkt bağlantısı var. Proje, metro istasyonunun da hemen yanında bulunuyor.

YENİ EVLER GELİYOR

İSTEĞE GÖRE OFİS
Skyland İstanbul'da 504 ofis var. Ofis kulesinin her katında 83 İla 2 bin metrekare arasında „ istenilen büyüklükte tasarlanıyor. Yatay ofisler 8 metre tavan yüksekliğine sahip.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181