Marina Premium Villas projesi nerede? İşte lokasyonu...
ARG Group imzasıyla hayata geçirilen Marina Premium Villas projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu. Antalya Konyaaltı ilçesinde Molla Yusuf Mahallesinde konumlandırılan Marina Premium Villas projesinde tüm villalar 7+1 seçeneğiyle planlanıyor.

Villaların büyüklükleri brüt 590 metrekare olan Marina Premium Villas projesi 8 bin metrekare üzerinde inşa ediliyor. Site konseptiyle tasarlanan Marina Premium Villas projesinde her bir villanın büyüklüğü net 470 metrekare.

Toplam 28 villadan meydanan gelen Marina Premium Villas projesinde 2 araçlık otopark, çatı katında jakuzi ve sauna, zemin katta yardımcı odası, hobi odası, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu ve akıllı ev sistemi yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Marina Premium Villas projesinde ayrıca otoparktan daire içlerine asansör ile geçiş imkanı bulunuyor.

Marina Premium Villas projesi fiyat için tıklayınız.

Marina Premium Villas projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181