Panorama Evleri Antalya lokasyon!
Akdeniz manzarasına karşı yükselen Panorama Evleri Antalya lokasyon detaylarını sizler için araştırdık.

Panorama Evleri Antalya lokasyon detayları şu şekilde; Antalya Masadağı'nda hayata geçirilen Panorama Evleri Antalya ulaşım olarak yeni bölge hastanesine 1.5 km, otogara 2 km, Konyaaltı plajlarına 7 km, şehir merkezi ve yat limanına 6 km, Akdeniz Üniversitesine 5km, Havaalanına 12 km mesafede bulunuyor.

Panorama Evleri Antalya adres: Çanyaka Mah.Cem Karaca Cad.6375 Sok Masadağı ANTALYA
Panorama Evleri Antalya harita görseli için tıklayınız.

1.100 metrekare sosyal alana sahip olan Panorama Evleri Antalya projesinde 500 metrekare yüzme havuzu, fitness, çocuk kreşi, jeneratör sistemi ve satış sonrası destek hizmeti sunuluyor. Kuzeyinde ve güneyinde kapanmayacak dağ manzarası, güneyinde deniz ve şehir manzarası olan Panorama Evleri Antalya projesinin hemen yanı başında inşa edilecek olan, 4 km yürüyüş parkuruna sahip, şelale ve spor alanları ile donatılmış şehir parkı projesi yer alıyor.

Açık ve kapalı otoparkı imkanı yer alan Panorama Evleri Antalya projesinde birinci etabı 10 blok, 152 daireden; ikinci etabı 9 blok 159 daireden oluşuyor. ​Ulu Grup imzası ile iki etap şeklinde inşa edilen Ulu İnşaat Panorama Evleri Antalya projesi dahilindeki iş yerlerinde market, restaurant, cafe, kuaför vb. noktaları ile günlük ihtiyaçlarınız için alanlar bulunuyor.

Panorama Evleri Antalya nerede ? Tıklayınız.

Panorama Evleri Antalya lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181