'Panorama Evleri Antalya'nın çehresini değiştirecek!'
Türkiye'nin en hızlı büyüyen illerinden biri olan Antalya'da hemen her gün yeni temeller kazılıyor, yeni inşaatlar yükseliyor. Bunlar, arasında güçlü grupların girişimleri geniş yer tutuyor ve onların inşaa ettikleri çağdaş yapılarla Türk turizminin başkenti olarak kabul edilen Antalya'nın çehresi değişiyor. Böylece Antalya, "dünya Kenti" unvanına uygun bir dönüşüm yaşıyor. Antalya'nın çehresinin değişmesine önemli katkı yapan bu yapıların bir örneği, Masadağı'nda "Panorama Evleri" adıyla yükseliyor. Ulu Grup tarafından inşaa edilen Panorama Evleri, hem modern yerleşim örneği, hem çağdaş konut yapıları olarak, konut anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

'Aynası iştir kişinin'
Faaliyet gösterdiği sektörlerde başarılı işlere imza atan Ulu Grup'u ve inşaat sektöründeki son işleri olan "Panorama Evleri'ni merak ettik. Şirket temsilcileri, "Kişiler olarak değil, Güçlü Grup adı ve markalaşmış işleriyle ön planda olmak istediklerini" söyledi. Biz de sorularımıza isimden başladık, faaliyet alanlarıyla devam ettik.

Ulu olmanın sorumluluğu
Konut piyasasında adından sıkça söz edilen "Panorama Evleri" hakkında ayrıntılı ve merak edilebileceğini düşündüğümüz bilgiler istedik. Ulu hemen herkesin bildiği gibi "büyük, yüce" demek. Bu en basit ifadeyle sözlük anlamı. Ancak "ulu" olmak, derine kök salarken, bir taraftan da zirve olmayı gerektiriyor. Ulu Grup temsilcileri bunu, "Hem bugünün ihtiyaçlarını karşılamak, hem de geleceğin dünyasını bugünden kurmak. Hayalleri gerçekleştirmek. Yani evrensel bakabilmek" diye özetliyor ve ekliyor: "Adımızın ve işimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız.! Güvenenleri mahcup etmedik, mahcup etmeyeceğiz! Yolumuz açık olsun..."

Faaliyet alanı geniş
Ulu Grup, 1990 yılından itibarinden inşaat sektöründe profesyonel kadrosu ve farklı projeleriyle hizmet vermeye başlamış, 2003 yılında "Ulu Grup" adıyla kurumsal kimliğe kavuşmuş ve faaliyet alanını genişletmiş. Ulu Grup, bugün faaliyet alanını inşaat, turizm, tarım sektörleri ile Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) hizmetine yaymış olarak yola devam ediyor. "Beş yıldızlı, dünya markası olmuş otel inşaatları başta olmak üzere, iş merkezleri, hastaneler, okul, alt yapı-üst yapı, çevre düzenleme gibi faaliyetleriyle ülkeye ve Antalya'ya değer katmaya devam ediyoruz" diyen Ulu Grup temsilcileri, turizm ve tarım sektörlerindeki faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi:

'Turizm ve tarım'
"Yurt içi ve yurt dışında marka projelerle adımızdan başarıyla söz ettiriyoruz. Turizm sektöründe Mersin'in gizli cenneti Gülnar Ortaburun turizm merkezinde Ulu Resort Hotel'i hizmete geçirdik. 2010 yılında başlattığımız topraksız tarım faaliyetleriyle anlı domates (hormon kullanmak yerine arılar tarafından döllenmesi sağlanan) üretimine başladık. Bugün dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz."

Konut inşaatında fark
İnşaat sektöründe, taahhütlerin eksiksiz yerine getirildiği projelere imza atarak, güvenilir markalar ! arasında yerini alan Ulu Grup'un "Panorama Evleri" Antalya'nın yükselen değeri olmaya devam ediyor. 13 Ocak 2016 yılında temelleri atılan Panorama Evleri, Antalya ve Akdeniz doyumsuz manzarasını, şehrin içinde bunaltıcı sıcağından ve neminden uzakta, yeşilin ve mavinin muhteşem uyumuyla sunmaya hazırlanıyor. İlgilisi, Masadağı'nda yükselen Panorama Evleri hakkında proje ve maketler üzerinden bilgi verdi ve özellikleri şöyle anlattı:

-1100 metrekare sosyal alana sahip
-500 metrekare yüzme havuzu var.
-Fitness ve çocuk kreşi yer alıyor.
-Açık-kapalı otoparkı mevcut.
-Jeneratör sistemi kuruluyor.
-5 yıl kira garantisi veriyoruz.
-Satış sonrası destek sunuyoruz.
-Satış ofisimiz hazır, örnek dairelerimizi de hazırlıyoruz.

BU SİTEDE AİDAT YOK
Panorama Evleri'nin en önemli özelliklerinde biri "aidatsız" olması. Biliyorsunuz günümüzde pek çok lüks sitenin temel sorunu, neredeyse bir kira bedeliye kadar çıkan aidatlar. Bizim sitemizde aidat yok, dolayısıyla böyle bir sorun da yaşanmayacak.

İKİ KISIMDAN OLUŞUYOR 

Panorama Evleri'nin birinci etabı 10 blok, 152 daireden oluşuyor ve en geç 2017 yılının sonunda teslim edilecek. İkinci etabı 9 Blok 159 daireden oluşacak ve bu yılın (2016) sonunda inşaatına başlanacak, 2018 yılının sonunda da teslim edilecek. Panorama Evleri kişiye özel ödeme kolaylığı sağlıyor, lansman (tanıtım) ve avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Merak eden ve ayrıntılı bilgi almak, fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerimizi satış ofisimize bekliyoruz."

Milliyet Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181