Rengi Antalya ne zaman teslim?
426 daireden oluşan Rengi Antalya ne zaman teslim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

16 katlı 8 bloğun yükseldiği Rengi Antalya ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde ; Rengi Antalya teslim tarihi Ekim 2019 yılı olarak planlanıyor.

12 adet ticari alana sahip olan projede dairelerin büyüklükleri 83 ila 144 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Antalya'da Döşemealtı'nda yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler planlanıyor. Karaaslan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 daireler 83,5 metrekare, 2+1 daireler 122 metrekare, 3+1 daireler 144 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 

Antalya Bilim Üniversitesi'nin karşısında konumlanan projede kapalı ve açık olmak üzere 3 adet yüzme havuzu, hamam, sauna, spa, tenis kortu, sinema odası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kamelyalar yer alıyor.

Rengi Antalya ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Rengi Antalya nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Rengi Antalya fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181