Seleksan Loft Kepez fiyat!
Antalya Kepez'de yükselen Seleksan Loft Kepez fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Seleksan İnşaat tarafından hayata geçirilen Seleksan Loft Kepez fiyat bilgisi belli oldu. Seleksan Loft ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. 

214 daireden oluşan projede açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness imkanı bulunuyor. 4500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Seleksan İnşaat Antalya projesinde alışveris merkezi imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen proje Kepez konut projeleri arasında yer alıyor.  

4 blok olarak hayata geçirilen projede 1+1 , 2+1 , 3+1 , 5+1 dubleks daire tipleri planlanıyor. Seleksan Loft projesinde konutların büyüklükleri 50 ila 380 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Seleksan Loft nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Seleksan Loft teslim tarihi için tıklayınız.

Seleksan Loft Kepez fiyat bilgisi ve Seleksan Loft fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181