Sunis Residence fiyat!
Turaçlar Group imzasıyla hayata geçirilen Sunis Residence projesinin fiyatları henüz netleşmedi. Daire büyüklüklerinin 100 ila 800 metrekare arasında değişim gösterdiği Sunis Residence toplam 152 daire olarak planlanıyor.

25 bin 400 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Sunis Residence'da 6 bin 527 metrekare peyzaj alanı tasarlanıyor. Büyük peyzaj alanına sahip olan Sunis Residence projesinde tüm daireler deniz manzaralı olarak yer alıyor.

Oldukça geniş aktivite alanları bulunan Sunis Residence projesinde; Kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları, akıllı ev sistemi, depo ve diğer ticari hizmet alanları mevcut.

Sunis Residence nerede? Tıklayınız.

Sunis Residence teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin 6 yıl önce

İyi günler fiyatlar

Avatar
Çetin NİŞ 6 yıl önce

selam fiyat hakkında bilgi alacaktım

banner182

banner181