Sur Cadde'ye yatırımcıdan büyük ilgi!
Sur Yapı tarafından 1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde örnek kentsel dönüşüm projesi olarak hayat bulan projenin can damarı özelliğini taşıyan Sur Cadde'deki blokların inşaatına başlandı. İçinden tramvay geçen cadde şehir metrosuna entegre olması yönüyle de dikkat çekiyor. 19 bine yakın konutta yaşayacakların ihtiyaçlarını gidermeye dönük mağazaların konumlandığı caddede ofislerle home ofisler de yer alıyor.

SUR CADDE'DE NELER OLACAK?
Ayda 3 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen ve 24 saat canlı olması planlanan Sur Cadde'de restoranlar, kafeler, eğlence mekânları, alışveriş mağazaları, bankalar, kamu kuruluşları, hastaneler, okullar, dini tesisler, müze ve sergi alanları olacak. Sur Cadde üzerinde yer alan konut ve ofislerde fiyatlar 137 liradan başlıyor. Projenin satışa sunulan 1105 konutluk Turkuaz etabında, başlangıç satış fiyatları da 137 bin lira olarak açıklandı. Cadde üzerinde yer alacak ofis ve dairelerde yüzde 35 peşinat, yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme fırsatının yanı sıra kalan tutar için vade farksız 36 ay cazip ödeme planıyla yatırım fırsatı sunuluyor.

ŞANTİYESİ GECE GÜNDÜZ AKTİF
Konut, ofis ve iş yerlerinin yanı sıra okulu, hastanesi, yeşil alanları ve alışveriş caddesiyle bir yaşam alanından fazlasının vaat edildiği projenin şantiye çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede 20'den fazla kule vinç aynı anda çalışıyor, yüzlerce iş makinası da gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. 8 yılda tamamlanacak olan proje, Antalya ekonomisinin de can damarı olacak.

İLK TESLİMLER SENEYE 
Sur Yapı Antalya Projesi'nin, teslimatları 2019 yılında yapılacak 6417 konutluk ilk etabında yer alan 93 adet blokun inşası, aynı anda toplam sayısı bin 200 çaİışanı bulan farklı ekiplerce tüm hızıyla gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin dört bir yanından ve 155 ülkeden 60 binin üzerinde ön talep alan proje tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin yeni yaşam aİanı olacak.

Mehmet Canıtatlı / Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181