Sur Yapı Antalya 2. etap son durum! Eylül 2018
Kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık 19 bin konuttan oluşacak olan Sur Yapı Antalya 2. etap son durum Eylül 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı Antalya 2. etap son durum Eylül 2018 detayları şu şekilde; Sur Yapı Antalya projesinin bir ve ikinci etapların inşaatı hızla devam ediyor. 23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor. Projenin ilk etabında yer alan 93 bloktan oluşan 6417 konutun 2019’da teslim edilmesi planlanıyor. Sur Yapı Antalya Projesi’nde bugüne kadar 450 bin metrekare imalat yapılarak kaba inşaatın yüzde 50 lik kısmı tamamlandı. Kaba inşaatın Eylül sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

1 milyon 300 bin metrekare proje alanında konumlandırılan Sur Yapı Antalya projesi toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacağı düşünülüyor. Antalya Kepez'de inşa edilen projenin Turkuaz etabında da satışlar devam ediyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrıldı. 

Sur Yapı Antalya projesi ile Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Ayfon, Burdur ve Konya olmak üzere Türkiye’nin 58 farklı iline dağılan bir skalada satış gerçekleştirildi. Etap etap hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları yer alacak.

Sur Yapı Antalya 2. etap son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Antalya ev fiyatları için tıklayınız.
Sur Yapı Antalya teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181