Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya Cadde konut fiyatları Ağustos 2019 bilgisini sizler için araştırdık.

Kepez'in Santral Mahallesi'nde inşa edilen ​Sur Yapı Antalya Cadde konut fiyatları Ağustos 2019 bilgisi belli oldu. Sur Yapı Antalya 180 ay 0.69 vade oranı kampanya kapsamında Sur Yapı Antalya fiyat 2019 bilgisi şu şekilde;

Ofislerinde planlandığı proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak.  1+1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu proje Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek. 

İçinden geçen tramvayı ile 'Sur Cadde' Antalya'nın en yeni caddesi olarak şehrin yeni çekim merkezi haline geleceği tahmin ediliyor.Hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrılan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak. 

Sur Yapı Antalya Cadde konut fiyatları Ağustos 2019 bilgisini detaylarını sizler için derledik. Sur Cadde fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Cadde nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sur Cadde teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr