Sur Yapı Antalya ilk etapta kaba inşaat tamamlandı!
Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 6417 konutluk Antalya Projesi’nde inşa çalışmaları hızla devam ederken 93 bloktan oluşan ilk etapta kaba inşaat tamamlandı.

Projenin 2’inci etabı olan Sur Cadde’nin yüzde 70’i, 3’üncü etap Turkuaz’da ise temel seviyesinin üzerine çıkıldı. 23 kule vinç ve 1500’ün üzerinde işçinin 24 saat aralıksız çalıştığı projede bugüne kadar 800 bin metrekare imalat gerçekleştirildi. Türkiye ekonomisine bugüne dek 1,2 milyar TL katkı sağlayan projede teslimlerin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor. Tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağı mega projede; hastane, okul, spor ve kültürel alanlar, cami, alışveriş merkezi, alışveriş caddesi, şehir parkı ve ulaşım ağı olacak.

Park etabı içerisinde yer alacak 157 bin metrekare yeşil alan ise Antalya’nın en büyük şehir parkı olacak. Kurulacak şehir parkının içerisinde piknik alanı, sera alanı, semt pazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahalar yer alacak.

Necmi Çiçekçi / Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181