Sur Yapı Antalya projesi ilk etap teslimleri 2019 yılında yapılacak!
Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde 2019’da teslimi gerçekleşecek 6417 konutun yapımı hızla devam ediyor. 93 adet blokun inşası aynı anda, toplam sayısı 1200 çalışanı bulan, farklı ekiplerce gerçekleştiriliyor. 60 binin üzerinde ön talep alan projede, satışı öne alınan diğer etapların da inşasına başlanmasıyla yıllık 5 bin kişilik istihdam ve yılda 1 milyar TL olmak üzere 8 milyar TL’lik yatırım değeri ile Antalya ekonomisine katkı katlanarak sürecek. Projenin 6417 konutluk ilk etabının teslimatları 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.

Sur Yapı Antalya Projesi’nde ön satışı gerçekleşen 2019 yılında teslim edilecek 6417 konutluk ilk etabın inşası tam gaz devam ediyor. Dışardan gözlemlenebilen hummalı çalışmalar, yeni etapların yapımlarının başlamasıyla katlanarak devam edecek. Proje kapsamında şu ana kadar 315 bin 866 metreküp hafriyat çıkarıldı. Kazı alanından hafriyat taşınması için yaklaşık 27 bin kamyon seferi yapıldı.

23 kule vinç aynı anda çalışıyor
Projede 23 kule vinç aynı anda çalışıyor. İnşaat sektörü uzmanlarına göre bu kadar vinç ancak 3. Havalimanı gibi mega yapılarda aynı anda kullanıldı. Bunun yanı sıra yüzlerce iş makinası da aynı anda çalışmalarına devam ediyor.

1200 kişi istihdam ediliyor
93 adet blokun inşaası aynı anda, toplam sayısı 1200 çalışanı bulan, farklı ekiplerce gerçekleştiriliyor. Bu sayı inşaat ilerledikçe ve diğer etaplara geçildikçe artacak. Proje kapsamında, 8 yıl boyunca yıllık 5 bin kişiye istihdam sağlanacak. Onlarca farklı sektöre de proje sayesinde dolaylı istihdam desteği sağlanmış olacak. Kurulan yeni şehir başta Antalya ekonomisi olmak üzere Türkiye ekonomisinde de dinamo görevi üstlenecek.

Antalya firmaları tercih ediliyor
8 yılda tamamlanması öngörülen ve 8 milyar TL’lik yatırım değeri olan Sur Yapı Antalya projesi için yıllık 1 milyar TL’lik bir yatırım yapılacak. Sur Yapı’nın Antalya firmalardan aldığı hizmet sayesinde kentin ekonomisine büyük katkı sağlanacak. Kurulan yeni şehirde Antalya firmalarına pozitif ayrım yapılarak oluşacak değerin büyük bir kısmının Antalya’da kalmasına katkı sağlanacak.

Turkuaz etabının ön satışı sürüyor
Turizmin yıldızı Antalya’nın değerine değer katan yeni şehir, Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 155 ülkesinden yoğun bir taleple karşılaştı. Sur Yapı Antalya Projesi’nde 1105 adet bağımsız bölümden oluşan Turkuaz etabı da erken satışa çıkarıldı.

Suyun sakinliğini yaşamak isteyenlere özel: Turkuaz etabı
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. “Suyla gelen medeniyet” temasının hakim olduğu Turkuaz etabının tüm blokları su kenarında yer alıyor. Etap, çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor.

Sur Cadde’de daireler ve ofisler 137 bin TL’den başlıyor
Antalya’nın yeni caddesi Sur Cadde’de yer alan 1+1 daireler ve ofisler 137 bin TL den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Turkuaz etabı ve Sur Cadde’deki satışlarda cazip fırsatlar devam ediyor. Yüzde 35 peşinat, yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme fırsatının yanı sıra kalan tutar için vade farksız 36 ay cazip ödeme planı sunuluyor. 1.3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde, Antalya’nın İstiklal Caddesi olarak görülüyor. Ortasından tramvay geçen caddede yer alan dükkanlar ve ofisler yoğun ilgi görüyor.

70 bin kişi yeni bir yaşam tarzına kavuşacak
Tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağı projenin kendi hastaneleri, okulları, oteli, camileri, alışveriş merkezi, alışveriş caddesi, dev şehir parkı olacak.

Antalya’da yeni bir şehir kuruluyor
Kepez-Santral bölgesinde Sur Yapı tarafından inşa edilen proje, 1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek. 19 bin bağımsız bölümün yer alacağı projede, 157 bin metrekare yeşil alan üzerinde kurulacak şehir parkı, Antalya’nın en büyük parkı olacak. Kurulacak dev şehir parkının içerisinde piknik alanı, müze, sera alanı, semt pazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahaları yer alacak.

Tamamen çevreci yöntemler uygulanıyor
Yeşil ve maviyle iç içe kentteki çevreci uygulamalarıyla da ilklere imza atan projenin tamamı akıllı ve örnek dönüşüm metotlarıyla gerçekleştiriliyor.

Her türlü atık yeniden hayata kazandırılıyor
Proje alanındaki her türlü atık yeniden hayata kazandırılıyor. Araziden çıkan yüzlerce ton bina molozu projede kullanılmak üzere dönüştürüldü. 600 ton demir geri kazanıma gönderilirken, 114 ton ahşap yakacak olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Arazi üzerindeki 10 bin 764 ağaç peyzajda kullanılmak üzere muhafaza altına alındı. Bölgede yaşayan sokak hayvanları için özel barınaklar kuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 6 yıl önce

Tam anlamıyla kendi paranızla rezil olacağınız diğer bütün şirketler içerisinde en fazla aidat ödeyeceğiniz güvenlik konusunda hiçbir işe yaramayan verdikleri sözlerin hiç birini tutmayan tapu almak için aylarca peşlerinde koşmanız gereken bir firma SURYAPI

banner182

banner181