Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde daire fiyatları!
1+1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde daire fiyatları belli oldu.

Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde daire fiyatları şu şekilde; projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor. Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan ​Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde etabında satışlar başladı. Kepez'in Santral Mahallesi'nde inşa edilecek olan Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde etabında ofisler de yer alıyor. İçinden geçen tramvayı ile 'Sur Cadde' Antalya'nın en yeni caddesi olarak şehrin yeni çekim merkezi haline geleceği tahmin ediliyor.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak. Hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrılan Sur Yapı Antalya projesi Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek. 

Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Antalya projesi Sur Cadde ofis fiyatları için tıklayınız.

Sur Cadde Antalya teslim tarihi için tıklayınız.

Sur Cadde Antalya haritası için tıklayınız.

Sur Cadde Antalya nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181