Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı satışa çıktı!
Bursa’da geliştirdiği MARKA projesinden sonra Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden Antalya’yı tercih eden şirket, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine Antalya Büyükşehir Belediyesi ile imza atıyor.

Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 155 farklı ülkesindeki 177 farklı kentten, toplamda 57 bin ön talep gelen Antalya Projesi’nde, lansman öncesi fırsatları sunmaya devam eden Sur Yapı, iki ayda gerçekleştirdiği 1400 adetlik satışın ardından, projenin 1105 adet bağımsız bölümden oluşan Turkuaz etabı da satışa çıkardı.

AVANTAJLI YATIRIM
Lansman öncesi ilk 1400 konutta olduğu gibi yüzde 35 peşinat, yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme ve kalan tutar vade farksız 36 ay Sur Yapı bünyesindeki cazip ödeme planı ile ön satışa sunuldu. Tüm blokları su kenarında yer alan, su kenarında kurulan yaşamı ve medeniyeti sembolize eden Turkuaz etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri yer alırken, daire büyüklükleri 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor.

YENİ BİR ŞEHİR
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projeyle ilgili de şu bilgileri verdi: “Türkiye’nin örnek dönüşüm projesi kapsamında Antalya’nın Kepez-Santral bölgesinde yeni bir şehir inşa ediyoruz. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerindeki projenin içerisinde 249 bin metrekare yeşil alan üzerinde kurulacak şehir parkı Antalya’nın en büyük parkı olacak. Tramvay hattı, dönerek projenin içerisinden geçecek. Projenin merkezinde 1.3 kilometre uzunluğunda bir alışveriş caddesi olacak. Projenin kendi hastaneleri, okulları, oteli, camileri, alışveriş caddesi, alışveriş merkezi olacak. Proje tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişi yaşayacak. Öncelikle hak sahiplerinin evlerini teslim edeceğiz. Toplamda ise 19 bin bağımsız bölümü8 yıllık bir süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıl için 5 bin kişinin istihdam edileceği projenin yatırım değeri 8 milyar TL’yi buluyor. Bir yandan istihdama diğer yandan da ekonomiye katkı sağlayacak. Uygulanan çevreci dönüşüm modeliyle de Türkiye’ye örnek oluyoruz.

TÜM TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR
Elmas, yaptığı değerlendirmede yatırımcılara şu mesajı verdi: “Yakın zaman önce Türkiye’nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümünü başlattık. Başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın155 farklı ülkesi ve 177 farklı kentinden 57 binden fazla ön talep sayısına ulaşan projemiz bittiğinde Antalya’ya geleceğe miras modern ve yeni bir şehir inşa etmiş olacağız. Lansman öncesi satışa çıkardığımız 2019 yılında teslim edilecek 1400 konutu kısa sürede sattık. Bu satışların yüzde 65’ini Antalya’ya yüzde 35’lik kısmını ise tüm Türkiye’ye ve diğer ülkelere gerçekleştirdik. Türkiye’nin markası Sur Yapı’ya gösterilen bu ilgiden dolayı hem Antalya’ya hem tüm Türkiye’ye ve Antalya seven tüm dünya vatandaşlarına teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.”

OFİS VE DÜKKÂNLAR KAPIŞ KAPIŞ
Altan Elmas’ın verdiği bilgiye göre proje içerisinde 1.3 kilometre uzunluğunda bir alışveriş caddesi olacak. Ortasından tramvayın geçtiği caddede yer alan dükkânlar yatırımcıların ilgisiyle karşılaştı. Satışa açılan ticarilerin yüzde 95’lik kısmının satışını tamamlanırken, yeni kısımlarda yer alan ofis ve iş yerlerini satışa açma çalışmaları devam ediyor.

KAZANCIN ADRESİ
Antalya şehir merkezinin kuzeyinde konumlanan Kepez bölgesinin kira amortisman süresi 14 yıl olmasının yatırımcılara büyük bir avantaj sağlayacağını vurgulayan Altan Elmas, “Antalya’nın gelişimi Kepez bölgesine doğru gerçekleşiyor. Bu nedenle kent içinde gerek oturumcu gerekse yatırımcı kitlenin çok iyi kazançlar elde edeceği, projenin içerisinde yer alan tüm fonksiyonlarla hayatın içerisinde kalacağı, biraz daha serin, doğaya daha yakın olmak isteyenler için ideal bir konumdayız” şeklinde konuştu.

Mehmet Canıtatlı / Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181