Antalya Serik TOKİ'de 257 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
1+1, 2+1 ve 3+1 konutun kurasız satışa sunulduğu Antalya Serik Toki projesinde 257 adet konutun kurasız satışları bugün başlayacak.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan 257 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Antalya Serik Toki satışları 18 Mart – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Antalya Serik Toki satışları T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Satışa sunulacak konutların detayları şu şekilde;
"Alt Gelir Konut Grubu" olarak
- (1+1) Tipi, brüt 78,10 metrekare 1 adet konut
- (2+1) Tipi, brüt 79,97 metrekare ile 98,93 metrekare arasında 8 adet konut

"Orta Gelir Konut Grubu" olarak
- (2+1) Tipi, brüt 105,63 metrekare ile 108,30 metrekare arasında 194 adet konut
- (3+1) Tipi, brüt 133,98 metrekae 54 adet konut 

Konut alıcılarında Aşağıdaki Şartlar ve Evraklar Aranmaktadır. Tüm Tipteki (Alt Gelir ve Orta Gelir Konut Grubu) Konutlar için;
a) T.C. vatandaşı olması, T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak)
b) T.C. Kimlik Numaraları, (Aile bireylerinin)
c) Antalya il nüfusuna kayıtlı veya Antalya ili sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, (İkametgâh ilmühaberi [Antalya ili sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ettiğine dair] veya Nüfus Cüzdanı fotokopisi [il nufusuna kayıtlı ise] yeterli olacaktır.)
d) Daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
e) Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Ancak, kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.)
f) Satış işlemleri sırasında konut alıcısı; kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair Tapu Kaydı Taahhütnamesini ve Müzekkere Tutanağını Sözleşme aşamasında imzalayacaktır.
g) Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge ibraz edilecektir.
h) Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Antalya Serik Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Antalya Serik Toki evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181