Antalya Serik TOKİ kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Antalya Serik Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Antalya Serik Toki kura tarihi detayları şu şekilde;
Antalya Serik Toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 20 Mart 2019 Çarşamba günü, saat 11:00’de, Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi 583 Adet Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Antalya Serik Toki çekiliş sonuçları neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak. Konut sayısı ve büyüklükleri ile ilgili detaylar şu şekilde;
“Alt Gelir Konut Grubu” olarak,
- (1+1) Tipi, brüt 78,10 metrekare 3 adet konut
- (2+1) Tipi, brüt 79,97 metrekare ile 98,93 metrekare arasında 131 adet konut olmak üzere toplam 134 adet konut,
“Orta Gelir Konut Grubu” olarak,
- (2+1) Tipi, brüt 105,63 metrekare ile 108,30 metrekare arasında 309 adet konut
- (3+1) Tipi, brüt 133,98 metrekare 140 adet konut olmak üzere toplam 449 adet konut, genel toplamda 583 adet konut üretilecek.

Projede inşaat seviyesi belirli bir aşamaya gelmiş olup, ihale sonrası oluşan maliyet bedelleri üzerinden nihai şerefiyeli konut satış fiyatları hesaplanmıştır. Bu itibarla, ilk etapta konut satın alma hakkı ve konut belirleme kurası çekilecek ve akabinde hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacak.

Serik yukarıkocayatak toki kura sonuçları için tıklayınız.
Antalya Serik Toki kura duyurusu için tıklayınız.

Antalya Serik Toki kura tarihi detaylarını sizler için derledik. Antalya yukarıkocayatak toki kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSatfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181