Antalya TOKİ başvuru şartları 2019!
Başvuruları 11 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olan Antalya Toki başvuru şartları 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

50 bin konutun inşa edileceği sosyal konut projesi kapsamında Toki Antalya 2019 projeleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Akseki Şubesi ve T. Halk Bankası A.Ş.’ nin Antalya İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Bu kapsamda toki antalya başvuru şartları 2019 detaylarını sizler için derledik.

Antalya toki projeleri 2019 kapsamında yer alan Antalya Toki başvuru şartları 2019 detayları şu şekilde;
1- T.C. vatandaşı olması,
2- Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (3+1 Konut tipi hariç)
3- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).
4- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç)
5- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.
6- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşlarımızın;
- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları;
- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları; gerekmektedir.
7- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecektir.
8- Vefat eden emeklinin emekli olmayan eşi de başvuru yapabilir. ( Vefat eden emeklinin aylık maaşını alan dul kızları hariç)

Antalya Akseki Toki
11 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan Antalya Akseki Toki projesinde 2+1 nitelikli 90 adet daire ve 3+1 nitelikli 32 adet daire için talep toplanacak. Antalya Akseki Toki 2. etap detayları için tıklayınız.

Antalya Manavgat toki
Toki 50 bin konut Antalya kapsamında yer alan Antalya Manavgat toki evleri başvuru işlemleri 14 Mart'ta başladı. Antalya Manavgat Çeltikçi 236 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Antalya Manavgat toki evleri başvuruları 19 Nisan 2019'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’ nin Antalya İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Manavgat Toki detayları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Antalya Toki başvuru şartları 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Antalya Toki başvuru 2019 şartları ve toki antalya 2019 başvuru şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181