Antalya TOKİ konut projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Antalya Toki konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Antalya Toki konut projeleri detayları şu şekilde;
Yatay mimaride inşa edilecek olan 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Antalya Akseki 2. etap ve Antalya Manavgat Çeltikçi Toki projeleri inşa edilecek. İşte projeleri detayları ;

Antalya Akseki Toki
11 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan Antalya Akseki Toki projesinde 2+1 nitelikli 90 adet daire ve 3+1 nitelikli 32 adet daire için talep toplandı.

Antalya Manavgat toki
Antalya Manavgat Çeltikçi 236 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Antalya Manavgat toki evleri başvuruları 19 Nisan 2019'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’ nin Antalya İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

50 bin konut kapsamı dışında olan Toki Antalya 2019 projeleri detayları şu şekilde;

Antalya Serik Toki 
Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan Antalya Serik Toki projesi 583 konuttan oluşacak. Yüzde 42 oranında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İdare konut uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan proje Arıkan İnşaat ve Alfen Taahhüt İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Antalya Toki konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181