Antalya TOKİ nereye yapılacak 2019!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Antalya Toki nereye yapılacak 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

50 bin konutun inşa edileceği sosyal konut projesi kapsamında Antalya Toki nereye yapılacak 2019 sorusunun detayları şu şekilde;

Antalya Akseki Toki
11 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan Antalya Akseki Toki projesinde 2+1 nitelikli 90 adet daire ve 3+1 nitelikli 32 adet daire için talep toplanacak. Antalya toki evleri 2019 Akseki projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Akseki Şubesi tarafından kabul edilecek. Antalya Akseki Toki detayları için tıklayınız.

Antalya Manavgat toki
Toki 50 bin konut Antalya kapsamında yer alan Antalya Manavgat toki evleri başvuru işlemleri 14 Mart'ta başladı. Antalya Manavgat Çeltikçi 236 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Antalya Manavgat toki evleri başvuruları 19 Nisan 2019'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’ nin Antalya İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Antalya Manavgat Toki 2019 detayları için tıklayınız.

Başvuruları 11 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olan toki 50 bin konut antalya başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Akseki Şubesi ve T. Halk Bankası A.Ş.’ nin Antalya İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir. 

Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Antalya Toki nereye yapılacak 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. antalya toki 2019 nereye yapılıyor ve toki antalya 2019 nereye yapılıyor ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181