Antalya Turizm çalışanlarına ev!
Serik Kocayatak’ta temeli atılan ve inşaat çalışmalarının başladığı Antalya Turizm çalışanlarına ev projesi detaylarını sizler için araştırdık.

170 metrekarelik proje alanına sahip olacak Antalya Turizm çalışanlarına ev projesinde başvurular 31 Ekim'e kadar sürecek. 2 bin 200 konuttan oluşan projede ilk etap olarak 583 konutun inşaatı tamamlanacak. Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde hayata geçirilen projede bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlanıyor. Son başvuru tarihine kadar istenen evraklarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapabilecek. Başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları 606 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak. 

TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak projede inşaatı başlamış olan 583 ev için kura ile belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalanacak. 

Antalya Turizm çalışanlarına ev projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Turizm Konutları kura tarihi için tıklayınız.

Antalya Turizm Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181