Antalya Turizm Konutları başvuru tarihi 31 Aralık'a kadar devam ediyor!
 Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde inşa edilecek olan Antalya Turizm Konutları başvuru tarihi 31 Aralık'a kadar devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Serik Kocayatak TOKİ başvuru işlemleri halihazırda devam ediyor. Konutlara sahip olmak isteyen kişiler Antalya Turizm Konutları başvuru tarihi boyunca müracaat etmeleri gerekiyor.

Tamamı 2 bin 200 konuttan oluşacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi TOKİ başvuruları kapsamında turizmde çalışan bahçıvan, emekçi, bulaşıkçı, belboy gibi çalışanlar daire sahibi olabilecek. TOKİ Antalya turizm çalışanları başvuru kapsmaında bugüne kadar 361 konut için talep toplandı.

Etap etap hayata geçirilecek olan Turizm Çalışanlarına TOKİ projesinde ilk etapta 583 konutun temeli atıldı. 440 tane 2+1, 140 tane 3+1 ve 3 tane de 1+1 konutun bulunacağı Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut projesi dışında ayrıca bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlanıyor. 

Antalya Turizm Konutları başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizdrn takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181