Antalya Turizm Konutları başvuru tarihleri!
170 metrekarelik proje alanına sahip olacak Antalya Turizm Konutları başvuru tarihleri belli oldu.

Serik Kocayatak’ta temeli atılan ve inşaat çalışmalarının başladığı Antalya Turizm Konutları başvuru tarihleri şu şekilde; Başvurularının başladığı projede başvurular 31 Ağustos tarihine kadar istenen evraklarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapabilecek. Başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları 606 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak. TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak projede 31 Ağustos’ta sona erecek başvurular sonrasında, inşaatı başlamış olan 583 ev için kura ile belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalanacak. 

2 bin 200 konuttan oluşan projede ilk etap olarak 583 konutun inşaatı tamamlanacak.  Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde hayata geçirilen projede bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlanıyor. 

Antalya Turizm Konutları başvuru şartları şu şekilde; 
- T.C. vatandaşı olmak,
- Antalya ili sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olmak,
- Turizm sektöründe son 5 (beş) yılda bordrolu olarak en az 30 (otuz) ay çalışmış olmak,
- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olmak ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olmak,
- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması. (Ancak, kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.)
- 25 yaş ve üzerinde olmak, (Ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.)
- Aylık hane halkı gelirinin, net 4.500 TL’yi geçmemesi, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net geliri en fazla 4.500 TL olmalı)

Antalya Turizm Konutları başvuru tarihleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Turizm Konutları kura tarihi için tıklayınız.

Antalya Turizm Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181