Antalya Turizm Konutları fiyat!
170 metrekarelik proje alanına sahip olacak Antalya Turizm Konutları fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

Serik Kocayatak’ta temeli atılan ve inşaat çalışmaları başlayan Antalya Turizm Konutları fiyat bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.  TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak projede taksitler 600 TL'den başlayacak. Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde hayata geçirilen projede aşvurular 31 Ağustos tarihine kadar istenen evraklarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak. Projede bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlanıyor. 

31 Ağustos’ta sona erecek başvurular sonrasında, inşaatı başlamış olan 583 ev için kura ile belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalanacak. Projede ilk etap olarak 583 konutun inşaatı tamamlanacak.

Antalya Turizm Konutları fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Turizm Konutları başvuru şartları için tıklayınız.

Antalya Turizm Konutları kura tarihi için tıklayınız.

Antalya Turizm Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181