'Antalya Turizm TOKİ Evleri'nde konut sayısı ilerleyen yıllarda artacak'!
Antalya’nın Serik İlçesine bağlı Yukarı Kocayatak Mahallesi’nde turizm çalışanları için yapılan 583 adet TOKİ evleri temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşti.

Serik’e bağlı Yukarı Kocayatak Mahallesine turizm çalışanları için yapılan TOKİ evlerinde ilk etapta 583 adet daire yapılacak. 31 Aralık 2019 tarihinde bitirilmesi planlanan evlerin fiyatları oldukça uygun ve düşük taksitli olacak. 3+1 daireler 180 bin ile 210 bin lira, 2+1 daireler ise 130 bin ile 160 bin lira arasında satılacak. Turizm çalışanları kira öder gibi aylık 606 TL’den başlayan ekonomik taksitlerle bütçesini zorlamadan ev sahibi olabilecekler.

ÇALIK “TÜRKİYE DE BİR İLK İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞİYOR”
Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Turizm sektöründe çalışan emekçi kardeşlerimiz için ilçemize bağlı Yukarı Kocayatak Mahallesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla ilk etapta 583 tane daire yapılıyor. Türkiye ilk defa sadece bir sektör çalışanları için proje yapılırken, bu projenin ilçemizde olması bizlere gurur verdi. Bu evlerimizi sadece turizm çalışanları alabilecek. Bizler turizmde çalışan vatandaşlarımız ev sahibi olması için uğraşıyoruz. İlçemiz ülkenin sayılı turizm beldelerinden bir tanesi. Çok sayıda turizm çalışanı var, bu proje ile hem turizmde çalışan vatandaşlarımız sıkıntıdan kurtulmuş olacak hem de bölge turizmine ciddi bir katkı sağlamış olacak. Turizmci kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 583 adet olan konut sayısının önümüzdeki yıllarda artacağının da müjdesini verdi.

Serik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181