Antalya Turizm TOKİ Evleri teslimi!
 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Antalya Turizm TOKİ Evleri teslimi detaylarını sizler için araştırdık.

Etap etap hayata geçirilecek olan Antalya Turizm TOKİ Konutları teslim tarihi belli oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi turizm çalışanlarına ev teslim tarihi detayları şu şekilde; Antalya Turizm TOKİ Evleri teslimi kapsamında 1. etapta yer alan konutların Aralık 2019'da sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde inşa edilecek olan Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut projesi dışında ayrıca bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlanıyor.

Tamamı 2 bin 200 konuttan oluşacak olan Antalya da turizm çalışanlarına ev projesinde ilk etapta 583 konutun temeli atıldı. 440 tane 2+1, 140 tane 3+1 ve 3 tane de 1+1 konutun bulunacağı Antalya Büyükşehir Belediyesi TOKİ başvuruları kapsamında turizmde çalışan bahçıvan, emekçi, bulaşıkçı, belboy gibi çalışanlar daire sahibi olabilecek. 

Antalya Turizm TOKİ Evleri teslimi detaylarını sizler için derledik. Serik Kocayatak TOKİ teslim tarigi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizdrn takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181