TOKİ Antalya Akseki 2. etap başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Akseki Belediyesi tarafından Antalya'da hayata geçirilen TOKİ Antalya Akseki 2. etap başvuruları 1 Mart'ta başlayacak.

Akseki Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Boğaz Mahallesi'nde 2. etap kapsamında toplam 122 adet konut inşa edilecek. İlk etap kapsamında yapılan yoğun talep neticesinde 2. etabında yapılmasına karar verildi.

TOKİ Antalya Akseki 2. etap başvuruları ne zaman?
90 adeti 2+1 ve 32 adetinin 3+1 planında tasarlanacağı TOKİ Antalya Akseki 2. etap başvuruları 1 Mart 2018 tarihinde başlayıp 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Antalya Akseki 2. etap başvuruları nereye yapılacak?
Proje için başvuru ve kayıtlar Akseki Belediyesi tarafına yapılacak. TOKİ Antalya Akseki 1. etap projesinin ise yapımı tamamlandı ve teslim aşamasına gelindi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181