Ardahan TOKİ çekilişi ne zaman 2019!
Toki 50 bin konut Ardahan projesi kapsamında yer alan Ardahan Toki çekilişi ne zaman 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ardahan Toki çekilişi ne zaman 2019 detayları şu şekilde;
Toki Ardahan çekilişi ne zaman 2019 detayları henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Toki Ardahan kura sonuçları ve tarihi ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Ardahan Posof Toki kura tarihi belli oldu. Detayları için tıklayınız.


Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Ardahan Toki evleri 2019 başvuru tarihi 6 Mart ila 19 Nisan arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Ardahan Posof Şubesi aracılığı ile kabul edildi. Projede brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 126 adet konut yer alacak. 

Ardahan Toki evleri satış duyurusu için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Ardahan Toki çekilişi ne zaman 2019 detaylarını sizler için derledik. Ardahan toki kuraları ne zaman çekilecek 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181