Atakent Nevi Konutları'nda Nisan kampanyası!
Ataseven Group'un son inşaat projesi Atakent Nevi Konutları için hayata geçirilen kampanya, düzenlenen döner partisinde tanıtıldı. Nisan ayı kampanyasının da tanıtıldığı partiye yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz ay da hamsi partisi ile Baskentlileri bir araya getiren Ataseven Group, konut kredilerinde uygun faiz ve ödeme koşullarını açıkladı.

Ataseven Group Yönetim Kurutu Başkan Vekili Fuat Ataseven, yüzde 0.79 faiz oranıyla kullandırdıkları konut kredilerinin ev sahibi adayları için ayrıcalıklı bir fırsat olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Atakent Nevi Konutları, Atakent 1. etap ve Atakent 2. etaptan sonra yer alan Batıkent 3. etaptaki konut  projemiz. Atakent Nevi Konutları 2 blokta 96 konuttan oluşuyor. Proje tamamlandığında 1. etap, 2. etap ve Atakent Nevi Konutları'nda toplam 8 blokta 444 daire olacak. 348 dairenin iskanı alınarak yaşam başladı. Atakent Nevi Konutları'nın da inşaatı devam ediyor. 3. etaptaki bu konutlarımızı Aralık 2017'de teslim edeceğiz. 1. ve 2. etaptaki Atakent 1 ve 2 konutları gibi Atakent Nevi Konuttan da çok keyifli bir proje oldu. Diğer projelerimizden farklı olarak kapalı otoparkı bulunan Atakent Nevi Konutları'nın bir diğer artısı da her mevsim yüzme keyfi yaşanabilecek. Bunun dışında çok keyifli bir peyzaj düzenlemesi yaptık. Çocuklar için çim amfi, çocuk oyun parkları ve spor alanları gibi sosyal alanlar oluşturduk. Tamamı 4+1 dairelerden oluşan projemizin başlangıç fiyatı 405 bin lira. 2017'nin Aralık ayında inşaatı bitecek olan projemizin her katında 3 daire bulunuyor. 1. bloğun yüzde 40'ından fazlası satıldı. 2. blok ise henüz satışa çıkmadı. 2. blok satışına eylül ayında çıkmayı planlıyoruz.'' dedi.

Posta Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181