Atakent Nevi Konutları yeni sahiplerini bekliyor!
Atakent 1.etap ve Atakent 2. etapta toplam 348 daireyi ev sahipleriyle buluşturan Ataseven Group, aynı lokasyonda yer alan Atakent Nevi Konutları'yla da yeni ev sahiplerini bekliyor. Atakent Nevi Konutları'nın, butik proje olma özelliğiyle ön plana çıktığını belirten Ataseven Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, "96 konuttan oluşan projeleri ile komşuluk ilişkilerini canlandırmayı amaçlıyoruz. 2017'nin Aralık ayında teslim edilecek konutlar için çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz" dedi. Ataseven projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

SOHBET HAVASI YARATACAĞIZ
"Kapalı otoparkı bulunan Atakent Nevi Konutları'nda kışın kar temizlemek ya da buz kazımak, yazın ise sıcak bir araca binmek zorunda kalınmayacak. Blokların zemin katından kapalı otoparklara ulaşım direk sağlanabiliyor. Her mevsim yüzme keyfinin yaşanacağı kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Çocuklar için çim amfi, çocuk oyun parkları ve spor alanları gibi sosyal alanlar oluşturduk hem de büyüklere yönelik keyifle yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş yolları, oturabilecekleri oturma mekanları, kamelyalar oluşturduk. Özellikle yaz akşamlarında keyifli bir yürüyüş alanı, komşularla keyifli bir sohbet havası yaratmaya çalışıyoruz. Çünkü; komşuluk ilişkileri giderek zayıflıyor; ama biz mümkün olduğunca projelerimizde sosyal alanlara fazla yer vererek komşuluk ilişkilerini pekiştirmek adına bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Her katında 3 daire bulunan projede 2 farklı tipte 4+1 daire seçeneği sunuyoruz."

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181