3S Firuze Konakları 364 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!
Gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren 3S Kale Holding, Avcılar'da ailelere yönelik '3S Firuze Konakları'nı yapıyor. Şirketin Genel Müdürü Alp Gürün, sanayi alanı olan bölgenin dönüşüme açık olduğunu söyleyerek, "Burada şu an markalı konutlar az. Dönüşümle bu konutların sayısı artacak ve bölgenin çehresi değişecek" dedi.

'FİYATLAR UYGUN'
Ön taleplerin toplandığı 3S Firuze Konakları'nda fiyatların şu an için uygun olduğunu belirten Alp Gürün, "364 bin liradan başlayan fiyatlarla evlerimizi satıyoruz. Bu rakam zamanla artacak. Banka kredisi kullanacaklar dairenin yüzde 20'sini peşin ödedikten sonra kalanı krediyle verebilecekler, Bu durumda yüzde 10 indirim yapıyoruz" bilgilerini verdi.

KADIKÖY'DE DÖNÜŞÜM YAPIYORUZ
Öte yandan Anadolu Yakası İlçesi Kadıköy'de dönüşüm de yapan şirket, 2 binayı tamamladı ve Ağustosta teslim edecek.

EKİM'DE YENİ PROJE VAR
Alp Gürün, Topkapı'da 9 dönümlük arazileri olduğunu söyleyerek, "Bu arazimiz, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin bitişiğinde. Oradaki projemizi ekim ayına yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181