5. Levent Güzeltepe satış ofisi!
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen 5. Levent Güzeltepe satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

5. Levent Güzeltepe satış ofisi bilgisi belli oldu. 5. Levent Güzeltepe iletişim bilgisi şu şekilde;
5. Levent Güzeltepe telefon : 0212 979 03 13
5. Levent Güzeltepe adres : Seyitnizam mah. Gümüşsuyu Davutpaşa cad. no:17/1 34015 Zeytinburnu/İstanbul

1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen projede 4 bin metrekare cadde konseptindeki 5. Levent Çarşısı ile semt sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayan projede  yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri yer alıyor. 

Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanına sahip olan proje 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. 17 ayrı blok ve 2 mahalleden oluşan 5. Levent Güzeltepe projesinde dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

4 bin konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak olan ​5. Levent Güzeltepe satılık ev seçenekleri arasında 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks bulunuyor.

5. Levent Güzeltepe satış ofisi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

5. Levent Güzeltepe fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181