5. Levent konum!
473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen 5. Levent konum detaylarını sizler için araştırdık.

5. Levent konum detayları şu şekilde; TEM Alibeyköy kavşağında 5. Levent lokasyon olarak Levent'e ve Maslak'a sadece 7 km mesafede, mevcut ve planlanmakta olan dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında konumlanıyor.

5. Levent harita görseli;


17 ayrı blok ve 2 mahalleden oluşan 5. Levent projesi 4 bin konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak. Ayrıca 4 bin metrekare cadde konseptindeki 5. Levent Çarşısı ile semt sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanına sahip olan projesinde 1+1'den 4+1'e, 50'ye yakın farklı tipte tasarlanan 2 bin 288 daire bulunuyor. 

1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen 5. Levent Güzeltepe etabında yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri yer alıyor. 

5. Levent nerede bilgisi için tıklayınız.

5. Levent konum detaylarını sizler için derledik. 5. Levent ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebikirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181